Η ΙΔΕΑ

Οι YLES ξεκίνησαν σαν ιδέα από την Κατερίνα Λόη, η οποία σχεδιάζει, επιμελείται και κατασκευάζει όλα τα αντικείμενα χώρου με το σήμα YLES.

Η ιδέα ήταν να δημιουργηθούν ιδιαίτερα αντικείμενα τα οποία πέρα από τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, θα έδιναν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην αισθητική ενός χώρου.

Τα πρώτα σχέδια με την πρωτοποριακή σχεδίαση τους και την έμφαση στην ποιότητα κατασκευής (με ιδιαιτέρως επιλεγμένα υλικά - π.χ. ξύλο ιρόκο μασίφ) έτυχαν μεγάλης αποδοχής από το άμεσο περιβάλλον της δημιουργού. Ξύλινα επιτοίχια ρολόγια και κλειδοθήκες, φινιρισμένα με αλουμίνιο ή inox ήταν τα πρώτα αντικείμενα που έφεραν το σήμα YLES.
Μετά τη "συμμετοχή" τους στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ τον Ιανουάριο
του 2000, όπου
πρωτοπαρουσιάστηκαν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, λαμβάνοντας πρακτικά και τις πρώτες θετικές κριτικές, οι YLES άρχισαν να διευρύνουν τη γκάμα των προϊόντων τους σταδιακά, για να φτάσουν σήμερα να παρουσιάζουν επιτοίχια και επιτραπέζια ρολόγια, κλειδοθήκες και επιτοίχιες κρεμάστρες, σουβέρ και σουπλά, ταμπλό και μαγνήτες υπενθύμισης, με χρήση και άλλων υλικών παραγωγής, όπως το αλουμίνιο, το inox και το plexiglass, με λεπτομέρειες από ειδικά "δεσίματα" από PVC ή χορτοχαρτόνι.


Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η οργάνωση της παραγωγής βασίστηκε από την αρχή σε προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες και προμηθευτές, οι οποίοι με την υψηλή τεχνογνωσία και τις πιστοποιημένες παραγωγικές μονάδες που διαθέτουν, δημιουργούν τα εχέγγυα για ένα άψογο τελικό προϊόν, καταφέρνοντας πάντα να ξεπεράσουν τα ποιοτικά όρια που έχουν τεθεί, από την Κατερίνα Λόη, για τα χώρου αντικείμενα YLES. Η επιλογή της δημιουργού, να στηρίξει την παραγωγή των προϊόντων YLES σε εξωτερικούς συνεργάτες και όχι σε κάθετη μονάδα παραγωγής, προέκυψε από την πρόθεση της να ασχοληθεί προσωπικά με το σχεδιασμό και την επιμέλεια ολοένα και μεγαλύτερης γκάμας αντικειμένων και να είναι σε θέση να εγγυάται ένα τέλειο τελικό προϊόν.


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με σταθερότητα στην αρχική ιδέα της μοναδικότητας και της πρωτοτυπίας των αντικειμένων, το δίκτυο συνεργατών - πωλήσεων των προϊόντων με το σήμα YLES είναι βασισμένο σε αυτή την αρχή. Ο στόχος της Κατερίνας Λόη ήταν και εξακολουθεί να είναι η ανάπτυξη σταθερών και μακρόχρονων σχέσεων με επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, τα οποία πληρούν τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής των προϊόντων που σχεδιάζει. Η επιλογή των καταστημάτων γίνεται:

1. Με βάση τη γεωγραφική περιοχή, όπου σε κάθε πόλη υπάρχει μόνο ένα συνεργαζόμενο κατάστημα. Στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, οι YLES βρίσκονται σε καταστήματα ανά εμπορικό διαμέρισμα.
2. Με βάση τη δυνατότητα του καταστήματος να "υποστηρίξει" τις YLES, με έμφαση στο ύφος του καταστήματος, καθώς και στην ευρύτερη επιλογή της γκάμας των προϊόντων που υποστηρίζονται από αυτό, συνολικά.
3. Με βάση τη φιλοσοφία και την εμπορική πολιτική του καταστήματος.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ).

1. Έντυπο:
Κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον ανανεωμένο μας κατάλογο προϊόντων, με όλα τα νέα σχέδια και χρώματα των αντικειμένων με το σήμα YLES.
2. Εγγύηση:
Κάθε αυθεντικό επιτοίχιο ή επιτραπέζιο ρολόι που φέρει το σήμα YLES, συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας του μηχανισμού του, ενώ όλα τα προϊόντα φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό της αυθεντικότητας τους.
3. Τιμοκατάλογος:
Μαζί με τον έντυπο κατάλογο προϊόντων, στα καταστήματα διατίθεται και ένας αναλυτικός και ανανεωμένος τιμοκατάλογος, ο οποίος παρέχει όλες τις απαραίτητες τιμολογιακές πληροφορίες καθώς και προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης.
4. Ειδική συσκευασία:
Η ιδιαίτερα ασφαλής και αισθητικά προσεγμένη συσκευασία των προϊόντων με το σήμα YLES διασφαλίζει τόσο την άρτια μεταφορά και διακίνηση των προϊόντων προς τα συνεργαζόμενα καταστήματα, όσο και την καλαίσθητη παρουσίαση των προϊόντων προς τον τελικό αποδέκτη - πελάτη.
5. Internet:
Όλοι οι συνεργάτες μας προβάλλονται στο web site της εταιρίας (www.yles.gr) αλφαβητικά, τόσο με μικρή περιγραφή των δραστηριοτήτων τους όσο και με links που οδηγούν στη δική τους ιστοσελίδα
(εφ' όσον αυτή είναι διαθέσιμη).
6. Promotional material (υποστηρικτικό υλικό):
Τα καταστήματα που διαθέτουν τα χώρου αντικείμενα YLES είναι σηματοδοτημένα με το λογότυπο της εταιρίας τόσο με stands και πανό στη βιτρίνα τους όσο και με ειδικές κατασκευές στο εσωτερικό τους. Οι προθήκες, δε, που υποδέχονται τα χώρου αντικείμενα YLES ακολουθούν τη γραμμή και το design των προϊόντων.
7. Έντυπη Διαφήμιση:
Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας είναι η προβολή των προϊόντων με το σήμα YLES σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, όπως περιοδικά ειδικού Τύπου για το Σπίτι και τη Διακόσμηση, καθώς και περιοδικά γενικού Τύπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της επικοινωνίας, στις διαφημιστικές καταχωρίσεις θα αναφέρονται και όλα τα καταστήματα του Δικτύου Συνεργατών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Πρόσφατα, τα χώρου αντικείμενα YLES εμπλούτισαν τη γκάμα τους με προϊόντα που στοχεύουν στη αγορά του επιχειρηματικού δώρου, χωρίς να ξεφεύγουν από τα αισθητικά και ποιοτικά κριτήρια που έχουν τεθεί για τις βασικές σειρές των αντικειμένων. Στις σειρές των προϊόντων που στοχεύουν στο επιχειρηματικό δώρο, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής αντικειμένων που φέρουν τα διακριτικά μίας επιχείρησης κατόπιν ειδικής παραγγελίας και με περιορισμό (κατώτατο όριο) στον αριθμό τεμαχίων προς αναπαραγωγή.Η ΑΡΧΗΗ ΠΟΡΕΙΑ